portfolio

Wij werken met trots voor de o.a. volgende klanten

lijn83PO_logo_250
spov_logo_250
tarcisiusschool_logo_250
Waarborgfondskopie
conexus_logo_250
delinge_logo_250
dommelgroep_logo_250
eenbes
kiem_logo_250
dynamiek_logo_250
stromenland_logo_250
skpo_logo_250
platoo_logo_250
montessori_logo_250
notre-dame_logo_250
procollege_logo_250
vovso_logo_250
vitus
waarborgfonds_logo_250
Ruimte OKkopie
Agora
LingeRijn-logo_met-rand_DEF

Ervaring van onze klanten

Eind 2016 zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe partner voor met name de ondersteuning bij de maandafsluitingen. Een partner die ons helpt met het uitvoeren van salariscontroles, het klaarzetten van de salarisbetalingen en de gegevens aanlevering aan instanties (zoals belastingdienst en ABP). Ik ben in contact gekomen met Jos de Kleijne van AK+. Jos begreep waar onze behoeftes lagen. Een overeenkomst volgde snel.

Inmiddels heeft de Dommelgroep een duurzame relatie opgebouwd met AK+. Wij zien AK+ als een zeer betrouwbare en kundige partner. Een partner die haar afspraken nakomt, goed bereikbaar is, meedenkt in kansen en mogelijkheden en tegelijkertijd realistisch is. Kortom, AK+ levert kwaliteit!

In de afgelopen jaren zijn we meer diensten gaan afnemen. AK+ ondersteunt ons, naast de maandafsluiting, ook bij het oplossen van vaak technisch complexe fiscale of salarisspecifieke vraagstukken. Daarnaast helpt AK+ ons met inrichting van onze AFAS-omgeving. AK+ ondersteunt ons naar grote tevredenheid. Voor ons aanleiding om deze duurzame samenwerking nog lang voort te zetten!

Frank Claessen
Hoofd P&O Dommelgroep

Naast dat we AK+ al jaren kennen als een betrouwbare, deskundige en pro-actieve gesprekspartner, hebben we de afgelopen maanden ze ook leren kennen als een meedenkend en meewerkend team. Accuraat, snel en geduldig bouwen ze met ons mee aan onze nieuwe omgeving in AFAS.

Door de inzet van AK+ voelen we ons gerust tijdens het implementatietraject. Een groot compliment voor jullie allemaal!

Inge Klaassen
Montessori College Nijmegen Groesbeek

Wij werken als Dynamiek al een aantal jaar naar tevredenheid samen met AK+. Onze eigen salarisadministrateur heeft korte lijntjes met de medewerkers van AK+. De deskundigheid en reactiesnelheid van de medewerkers is hoog.

Samen met AK+ hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan verschillende innovaties. Dit hebben we projectmatig aangepakt vanuit een multidisciplinair team (ontwikkelaars, inhoudelijke deskundigen en gebruikers). Samen hebben we veel geleerd. Dit heeft geresulteerd in een optimalisatie van AFAS voor zowel de medewerkers, HR en AK+. Kortom iedereen blij!

Toch zijn we nog niet klaar. We blijven bezig met de optimalisatie om de administratieve lasten te verminderen, samen met AK+.

Ellen van Kester-Keunen
Manager HR
Dynamiek Scholengroep