portfolio

Wij werken met trots voor de o.a. volgende klanten

Ervaring van onze klanten

Conexus maakt al vele jaren gebruik van de dienstverlening van AK+. En wel op een diversiteit van bedrijfsactiviteiten: salarisadministratie voor 900 werknemers, detacheringen van onderwijsgevenden, organisatieadvies, financieel advies en projectmanagement op het terrein van vastgoedontwikkeling (inmiddels al 6 grote nieuwbouwprojecten).

Voor Conexus maakt AK+ verschil in de markt door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Waarbij de kwaliteit zich uiterst zichtbaar toont in het kunnen leveren van maatwerk snel en efficiënt werken, het vermogen om complexe vraagstukken op te pakken en de mensgerichte benadering die wij als klant mogen ervaren. AK+ biedt voor ons een zeldzame concentratie van een brede diversiteit aan expertise. Hetgeen ons als bestuurders in staat stelt om besluitvorming integraal aan te vliegen.

dr. A.W.H. (Toine) Janssen
Conexus

De afgelopen jaren heb ik AK+ als een zeer deskundige, betrouwbare en proactieve organisatie ervaren. Scherp in de berekening, alert op ontwikkelingen en buitengewoon prettig als meedenkende en initiatiefrijke gesprekspartner. Dat geldt voor alle medewerkers, van de top tot de dagelijkse uitvoering. Ik maak AK+ oprecht een compliment en kan jullie van harte aanbevelen.

Marij van Deutekom
Directeur-bestuurder Notre Dame des Anges Ubbergen
Lid bestuur VO-raad

Het uitvoeren van de personele en financiële administratie binnen Passend Onderwijs is complex. Gezien het feit dat de organisatie van het Samenwerkingsverband VO VSO Nijmegen e.o. voortdurend in ontwikkeling is ontstaan vaak nieuwe situaties en vraagstukken.

AK+ reikt door goed luisteren en voortdurend scherp te blijven praktische en realistische oplossingen aan. Medewerkers van AK+, die voor ons diensten verrichten zijn betrokken en kennen de organisatie.

Jeroen Rood
Samenwerkingsverband VO-VSO Nijmegen e.o