Team


jos
Jos de Kleijne

Jos de Kleijne is financieel-administratief, fiscaal-juridisch en bedrijfskundig geschoold. Daarnaast heeft hij een accountantstitel. Hij brengt een schat aan ervaring mee, zowel zakelijk als in de publieke omgeving. Ondernemend, erudiet, denkend vanuit het geheel.
T 06 53 96 26 50 

willy
Willy Kooijmans

Willy Kooijmans brengt ruim 20 jaar ervaring in onderwijssalarissen mee. Als geen ander is hij op de hoogte van de ins en outs op dit vakgebied. Diepgaande kennis van de AFAS Profit inrichting en de Insite/Outsite omgeving. Willy staat bekend om zijn snelle reactietijd, zijn duidelijke communicatie en zijn betrouwbaarheid!
T 06 53 99 57 62

silke
Silke Berbers

Silke Berbers is actief als Personal Assistant/Officemanager. Zij is gedreven en flexibel, weet van aanpakken en oplossen en heeft een brede kennis. Waar extra handen nodig zijn wordt zij dan ook ingezet. Schroom niet haar te benaderen wanneer u een afspraak wilt maken.
T 06 83 98 37 11

Joris Hoogma
Joris Hoogma

Joris Hoogma is een financial die door zijn specifieke expertise de bedrijfsvoering van kinderopvang en onderwijs met elkaar kan verbinden. Inzetbaar op alle onderdelen van de planning en control cyclus waaronder de meerjarenbegroting, tussentijdse managementrapportages en de jaarrekening. Gespecialiseerd in Samenwerkingsverbanden VO en PO.
T 06 53 99 63 28

Christine Verijdt

Christine Verijdt wordt als administrateur bij meerdere opdrachtgevers ingezet zowel voor de financiële als de salarisadministratie. Zij beheerst meerdere programma’s en staat bekend als kundig, betrouwbaar, accuraat. Geen negen tot vijf mentaliteit!
T 06 30 77 17 62

marion
Marion Aarntzen

Marion Aarntzen beheerst als geen ander de ins en outs van de financiële administratie van complexe onderwijsorganisaties. Ondersteunend in het jaarrekeningenwerk. Uitstekend bekend met AFAS Profit, ProActive en White Vision.
T 06 23 05 46 97

Tessa Verdoorn

Tessa Verdoorn heeft een schat aan kennis en ervaring als het gaat om personeels- en salarisadministratie in het onderwijs. Zij kent AFAS Profit als haar broekzak. Tevens eerste aanspreekpunt ingeval van detacherings- en payrollwensen.
T 06 30 37 12 10

Mariëlle de Kinkelder

Mariëlle de Kinkelder wordt bij meerdere onderwijsinstellingen ingezet. Volledig zelfstandig zet zij zich in voor een perfecte personeels-en salarisadministratie. Ruime kennis van AFAS Profit, een expert in haar vakgebied.
T 06 57 70 91 08

Carla van Summeren

Carla van Summeren wordt zowel voor de financiële als de salarisadministratie ingezet. Kenmerkt zich door een praktische instelling en een hands on mentaliteit. Weet problemen in oplossingen om te zetten.
T 06 57 06 38 84

Monique Rutjes

Monique Rutjes heeft jarenlange ervaring in de personeels- en salarisadministratie van het onderwijs. Werkt zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel. Een verrijking voor ons team en uw organisatie.
T 06 12 78 32 25

Anna Urani

Vanuit haar achtergrond en opleiding als Professional Coach ondersteunt Anna o.a. bestuurders, directeuren en leerkrachten om hun leidinggevende kwaliteiten te leren kennen en verbeteren. Haar motto is: ‘groei door zelfreflectie’.
T 06 13 97 34 68

Janny van de Donk

Janny van de Donk kent alle ins- en outs op het terrein van personeel- én salarisadministratie in het onderwijs. Perfect in staat om het schoolbestuur op dit brede veld te ondersteunen. Betrouwbaar, betrokken en met prima sociale vaardigheden.
T 06 82 92 58 34

Sylvia Pijnappels – Hegeraat

Sylvia heeft o.a. kennis en ervaring van personeelsadministratie, AFAS en Onderwijs CAO PO.
Daarnaast heeft ze een financiële achtergrond.
Leert snel, is een betrouwbaar en al snel een steunpilaar voor iedere organisatie.
T 06 53 10 77 15

Frank Verhallen

Frank heeft zich na zijn opleiding hbo-communicatie verdiept in ERP-omgevingen en is als geen ander thuis in Microsoftapplicaties. Bij AK+ zal hij met name worden ingezet bij de inrichting van AFAS-omgevingen en het ontwikkelen van dashboards en rapportages.
T 06 12 26 34 62

Bregje Verijdt

Bregje is vanaf 1 september 2019 als Junior Personeel en Salaris voor AK+ actief. Zij heeft dienstverlening en arbeidsethiek hoog in het vaandel staan. En past daarmee perfect in waar AK+ voor staat!
T 06 15 31 89 46

Wil je ook deel uitmaken van ons team?

open sollicitatiegerichte sollicitatie

Pluspunten

  • Je doet snel ervaring en kennis op door het ervaren team waarmee je omringt bent
  • Je werkt oplossingsgericht
  • Je werkt met slimme (geautomatiseerde) en uniforme modellen
  • Afwisselend, intern in Nijmegen of op locatie bij de klant
  • No nonsens; wij gaan voor ontwikkeling, continuïteit en kwaliteit