Ontmoet

het AK+ team

Jos de Kleijne is financieel-administratief, fiscaal-juridisch en bedrijfskundig geschoold. Daarnaast heeft hij een accountantstitel. Hij brengt een schat aan ervaring mee, zowel zakelijk als in de publieke omgeving. Ondernemend, erudiet, denkend vanuit het geheel.
T 06 53 96 26 50 

Willy Kooijmans kent AFAS tot in de details. Hij verzorgt complete inrichtingen van AFAS maar ook uitgebreide optimalisatiewensen, daarbij maakt hij gebruik van ruim 25 jaar ervaring met personeel en salaris binnen het onderwijs. Willy staat bekend om zijn duidelijke communicatie en zijn betrouwbaarheid!
T 06 53 99 57 62

Christine wordt als administrateur ingezet voor zowel de financiële- als de salarisadministratie. Zij beheerst meerdere programma’s en is kundig, betrouwbaar en accuraat!
T 06 30 77 17 62

Marion Aarntzen beheerst als geen ander de ins en outs van de financiële administratie van complexe onderwijsorganisaties. Ondersteunend in het jaarrekeningenwerk. Uitstekend bekend met AFAS Profit, ProActive en White Vision.
T 06 23 05 46 97

Tessa heeft een schat aan kennis en ervaring als het gaat om personeels- en salarisadministratie in het onderwijs. Als AFAS HR-expert kent ze daarnaast alle (on)mogelijkheden van uw AFAS-omgeving. Tevens is ze accountmanager voor Special Forces. Flexibel, vakkundig en zeer betrokken!
T 06 30 37 12 10

Mariëlle de Kinkelder wordt bij meerdere onderwijsinstellingen ingezet. Volledig zelfstandig zet zij zich in voor een perfecte personeels-en salarisadministratie. Ruime kennis van AFAS Profit, een expert in haar vakgebied.
T 06 57 70 91 08

Carla van Summeren wordt zowel voor de financiële als de salarisadministratie ingezet. Kenmerkt zich door een praktische instelling en een hands on mentaliteit. Weet problemen in oplossingen om te zetten.
T 06 57 06 38 84

Monique Rutjes heeft jarenlange ervaring in de personeels- en salarisadministratie van het onderwijs. Werkt zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel. Een verrijking voor ons team en uw organisatie.
T 06 12 78 32 25

Vanuit haar achtergrond en opleiding als Professional Coach ondersteunt Anna o.a. bestuurders, directeuren en leerkrachten om hun leidinggevende kwaliteiten te leren kennen en verbeteren. Haar motto is: ‘groei door zelfreflectie’.
T 06 13 97 34 68

Janny van de Donk kent alle ins- en outs op het terrein van personeel- én salarisadministratie in het onderwijs. Perfect in staat om het schoolbestuur op dit brede veld te ondersteunen. Betrouwbaar, betrokken en met prima sociale vaardigheden.
T 06 82 92 58 34

Sylvia heeft een brede kennis! Ze heeft namelijk ervaring met zowel de salaris- als de financiële administratie. Met een no-nonsense mentaliteit pakt ze haar dagelijkse werkzaamheden op.
Iemand om op te bouwen!

T 06 53 10 77 15

Jermo de Groot heeft 12 jaar lang ervaring met de planning en control cyclus. Binnen AK+ werkt hij voor meerdere schoolbesturen in de rol van Business Controller. Hij wordt gewaardeerd voor zijn loyaliteit, deskundigheid en snelheid. Afspraken worden nagekomen!

T 06 12 26 34 62

Vanuit haar bedrijfskundige achtergrond is Petra voor meerdere taken, zowel financieel als personeel, planning en projectondersteuning inzetbaar. Leergierig, vrolijk en opgewekt en altijd oplossingsgericht!
T 06 58 84 56 78

team-akplus

T 06 20 19 84 72

Anita heeft al meer dan tien jaar ervaring als AFAS applicatiebeheerder in het onderwijs! Dit vanuit een vroegere achtergrond in P&O- en PSA-functies. U komt haar tegen tijdens inrichtings- en optimalisatietrajecten maar ook bij het oplossen van functionele vraagstukken.
T 06 26 67 18 13

Na jarenlange ervaring is Jolanda bekend met alle aspecten van de personeel- en salarisadministratie. Vakkundig, klantgericht en probleemoplossend met een stevig gevoel voor verantwoordelijkheid!
T 06 26 67 57 31

Pedro is al vele jaren actief in de onderwijswereld in verschillende rollen rondom personeel en salaris, formatiebewaking etc. Bij AK+, in de functie van teamspecialist PSA, betrokken bij het oplossen van complexe vraagstukken en kwaliteitssturing.
T 06-30429867

Wil je ook deel uitmaken van ons team?

  open sollicitatiegerichte sollicitatie


  [recaptcha]

  Pluspunten

  • Je doet snel ervaring en kennis op door het ervaren team waarmee je omringt bent
  • Je werkt oplossingsgericht
  • Je werkt met slimme (geautomatiseerde) en uniforme modellen
  • Afwisselend, intern in Nijmegen of op locatie bij de klant
  • No nonsens; wij gaan voor ontwikkeling, continuïteit en kwaliteit

  Lange termijn relaties vormen de basis

  Meer weten over onze

  waarden en visie?

  kernwaarden